Notaris kosten bij oprichting stichting

Bent u op zoek naar een notariskosten specialist?

Wij sturen uw aanvraag door naar maximaal 4 bedrijven die werkzaam zijn in uw omgeving.
notariskosten
Notaris kosten bij oprichting stichting

Notaris kosten bij oprichting stichting

Dit bespreken we in dit artikel:

Als je van plan bent om een stichting op te richten, dan is het belangrijk om rekening te houden met verschillende kostenposten. Een van de belangrijkste kostenposten zijn notaris kosten. Voor het oprichten van een stichting zul je namelijk een notaris nodig hebben die je helpt bij het opstellen van onder andere de statuten en de akte van oprichting. In dit artikel zullen we je meer vertellen over de notaris kosten bij het oprichten van een stichting en wat je kunt verwachten.

Belangrijkste punten om te onthouden

 • Notaris kosten zijn een belangrijke kostenpost bij het oprichten van een stichting
 • Je hebt een notaris nodig voor het opstellen van de statuten en akte van oprichting
 • Naast notaris kosten zijn er nog andere kostenposten bij het oprichten van een stichting
 • Je kunt besparen op notaris kosten door notarissen te vergelijken en te kijken naar online platforms, zoals Notariskosten.eu
 • Een succesvolle start van jouw maatschappelijk initiatief begint met een goed georganiseerde stichting

Stichting oprichten: wat zijn de kosten?

Als je een stichting wilt oprichten, is het belangrijk om de kosten goed in kaart te brengen. De belangrijkste kostenposten zijn de notaris kosten en andere bijkomende kosten. Bij Notariskosten.eu zijn we er om je te helpen de kosten van verschillende lokale notarissen te vergelijken en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een notaris is een essentieel onderdeel bij het oprichten van een stichting. De notaris kosten variëren, afhankelijk van de diensten die je nodig hebt. Daarnaast zijn er ook andere kostenposten, zoals de Kamer van Koophandel-inschrijving en eventuele advieskosten. Bij Notariskosten.eu helpen we je graag de totale kosten in kaart te brengen en te vergelijken.

Terwijl sommige kosten vast staan, kan je soms besparen op notaris kosten door bijvoorbeeld te kiezen voor een goedkopere notaris of door zich te concentreren op de essentiële diensten die nodig zijn voor de oprichting van de stichting. We zullen deze bespaartips verder in sectie 6 behandelen.

Bij Notariskosten.eu begrijpen we dat kosten een belangrijke factor zijn bij het oprichten van een stichting, en we zullen je helpen de kosten in kaart te brengen en je te begeleiden tijdens het oprichtingsproces.

Wat doet een notaris bij het oprichten van een stichting?

Als je een stichting wilt oprichten, is het essentieel om samen te werken met een ervaren notaris. Een notaris is een juridisch professional die gespecialiseerd is in de formaliteiten van de oprichting van stichtingen en andere juridische entiteiten.

De notaris heeft verschillende taken bij het oprichten van een stichting, waaronder:

 • Het opstellen van de akte van oprichting;
 • Het adviseren over juridische en fiscale zaken;
 • Het inschrijven van de stichting in het Handelsregister;
 • Het begeleiden van de stichting bij het openen van een bankrekening;
 • Het adviseren over de benodigde statuten en reglementen van de stichting.

Kortom, een notaris helpt je bij elke stap van het oprichtingsproces en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Hun expertise voorkomt fouten en zorgt ervoor dat de stichting voldoet aan alle wettelijke eisen.

Let op: Het tarief van notarissen kan verschillen per notaris. Bij Notariskosten.eu zijn wij er om je te helpen bij het vergelijken van notaris kosten bij het oprichten van een stichting en andere juridische entiteiten. Zo kun jij de beste keuze maken voor je stichting.

Wat zijn de belangrijkste kostenposten bij het oprichten van een stichting?

Naast de notariskosten zijn er andere belangrijke kostenposten bij het oprichten van een stichting. Het is belangrijk om rekening te houden met deze kosten om een realistisch beeld te krijgen van de totale oprichtingskosten.

Een van de belangrijkste kostenposten is de inschrijving in het Handelsregister, waar je eenmalige kosten voor moet betalen. Andere kostenposten kunnen zijn het opstellen van de oprichtingsakte, advieskosten en eventuele kosten voor fiscaal advies.

Het is mogelijk om geld te besparen op deze kosten. Een handige tip is om offertes op te vragen bij verschillende notarissen en andere dienstverleners om de prijs te vergelijken. Zo kun je kiezen voor de beste optie met de laagste kosten.

“Wist je dat je op Notariskosten.eu prijzen van lokale bedrijven kunt vergelijken, waaronder notarissen? Ontdek hoe je geld kunt besparen op de kosten bij het oprichten van een stichting!”

Hoe worden de notaris kosten berekend?

Als je een stichting wilt oprichten, is het handig om te weten hoe de notaris kosten worden berekend. Zo kun je een beter begrip krijgen van de totale kosten en kun je je hierop voorbereiden. Bij Notariskosten.eu zijn wij een platform waar je eenvoudig de kosten van lokale notarissen kunt vergelijken. Hier bespreken we de verschillende factoren die van invloed zijn op de notaris kosten bij het oprichten van een stichting.

Een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de notaris kosten is de taken die de notaris moet uitvoeren. De notaris is verantwoordelijk voor het opstellen van de statuten van de stichting en het inschrijven ervan bij de Kamer van Koophandel. Ook controleert de notaris de identiteit van de bestuursleden en adviseert hij over de fiscale en juridische aspecten van de oprichting.

Een andere factor die de notaris kosten kan bepalen is het uurtarief of de vastgestelde prijs van de notaris. Dit kan variëren afhankelijk van de notaris en de specifieke taken die hij moet uitvoeren. Het is daarom belangrijk om verschillende notarissen te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Andere factoren die de notaris kosten kunnen beïnvloeden zijn de complexiteit van de situatie, de locatie van de notaris en de grootte van de stichting. Bij een grotere stichting zullen de notaris kosten doorgaans hoger zijn.

Factor Beschrijving
Taken van de notaris Opstellen van statuten, inschrijving Kamer van Koophandel, controle identiteit bestuursleden, juridisch en fiscaal advies
Uurtarief of vastgestelde prijs Kan variëren afhankelijk van notaris en taken
Complexiteit situatie Hoe complexer, hoe hoger de notaris kosten
Locatie notaris Kan van invloed zijn op de kosten
Grootte stichting Bij grotere stichting doorgaans hogere notaris kosten

Bij Notariskosten.eu begrijpen wij dat het lastig kan zijn om het totaalbedrag aan notaris kosten te bepalen. Ons platform biedt de oplossing door het eenvoudig te maken om de kosten van lokale notarissen te vergelijken, zodat jij de juiste notaris kunt kiezen voor jouw stichting.

Is het mogelijk om te besparen op notaris kosten bij het oprichten van een stichting?

Als je een stichting wil oprichten, zijn notaris kosten onvermijdelijk. Toch zijn er manieren om te besparen op deze kosten zonder dat je inlevert op de kwaliteit of betrouwbaarheid van het juridisch proces. Hier zijn enkele tips voor het besparen van geld:

 • Vergelijk notarissen om de beste deal te vinden.
 • Kies een notaris met een vast tarief in plaats van een uurloon.
 • Wees voorbereid en verzamel alle benodigde informatie vooraf.
 • Overweeg om online notarisdiensten te gebruiken.

Door deze stappen te volgen, kun je mogelijk besparen op notaris kosten bij het oprichten van een stichting en geld besparen voor andere doeleinden.

Kostennotaris bij oprichting stichting: wat zijn de gemiddelde prijzen?

Als je een stichting wilt oprichten, is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn. De notaris is een belangrijke speler in het oprichtingsproces en zal dus kosten in rekening brengen. In deze sectie zullen we de gemiddelde prijzen bespreken die je kunt verwachten voor notaris kosten bij het oprichten van een stichting.

Het is goed om te onthouden dat de kosten variëren afhankelijk van de specifieke situatie en notaris. Zo kan het ene notariskantoor duurder zijn dan het andere. Bij Notariskosten.eu zijn we er om jou te helpen de beste prijzen te vinden. Wij zijn een platform waar websitebezoekers eenvoudig prijzen van lokale bedrijven kunnen vergelijken, waaronder notarissen.

Notariskosten bij oprichting stichting Gemiddelde kosten
Notaris kosten bij oprichting stichting €600 – €900
Inschrijving bij de Kamer van Koophandel €50 – €100
Statuten laten opstellen €300 – €500
Overige kosten Varieert

De kosten van de notaris beslaan een groot deel van de totale kosten van het oprichten van een stichting. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €600 en €900, maar dit kan dus verschillen per notaris. Inschrijving bij de Kamer van Koophandel kost doorgaans tussen de €50 en €100 en de kosten voor het opstellen van de statuten liggen tussen de €300 en €500.

Het is dus belangrijk om alle kosten in overweging te nemen bij het oprichten van een stichting. Het vergelijken van notarissen en andere kostenposten kan helpen om geld te besparen. Bij Notariskosten.eu zijn we er om jou te ondersteunen bij het vinden van de beste prijzen voor notaris kosten bij oprichting van een stichting.

Waar kun je notarissen vergelijken voor het oprichten van een stichting?

Wanneer je een stichting wilt oprichten, is het belangrijk om de juiste notaris te kiezen. Je wilt immers niet teveel betalen voor de notaris kosten bij oprichting van een stichting. Gelukkig zijn er verschillende manieren om notarissen te vergelijken en de juiste keuze te maken.

Eén van de manieren om notarissen te vergelijken is door offertes aan te vragen bij verschillende notariskantoren. Zo kun je de prijzen en diensten van verschillende notarissen vergelijken en de beste optie voor jouw situatie kiezen.

Een andere manier om notarissen te vergelijken is door gebruik te maken van vergelijkingswebsites, zoals Notariskosten.eu. Wij zijn een platform waar websitebezoekers eenvoudig prijzen van lokale bedrijven kunnen vergelijken, waaronder notariskantoren voor het oprichten van stichtingen.

Bij het vergelijken van notarissen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten, zoals de ervaring en expertise van de notaris, hun tarieven en de diensten die zij aanbieden. Kies niet zomaar voor de goedkoopste optie, maar kijk ook naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van de notaris.

Notariskosten.eu: vergelijk notarissen eenvoudig en snel

Notariskosten.eu is een handige vergelijkingswebsite waar je gemakkelijk notarissen kunt vergelijken voor het oprichten van een stichting. Op onze website, kun je direct de tarieven en diensten van verschillende notariskantoren bekijken. Zo kun je de beste keuze maken voor jouw stichting en besparen op de notaris kosten bij oprichting van stichting.

Notariskosten.eu: jouw platform om notarissen te vergelijken

Notariskosten.eu is een handig platform voor het vergelijken van notaris kosten bij het oprichten van een stichting. Wij begrijpen dat het vinden van een geschikte notaris voor jouw stichting moeilijk kan zijn en daarom willen wij jou helpen de juiste keuze te maken.

Op onze website kun je eenvoudig de tarieven van verschillende lokale notarissen vergelijken en zo de notaris vinden die het beste bij jou past. Bespaar tijd en geld met Notariskosten.eu en begin meteen met het opzetten van jouw maatschappelijk initiatief.

Zoek je een betrouwbare notaris voor het oprichten van jouw stichting? Bezoek dan Notariskosten.eu en ontdek hoe makkelijk het is om prijzen te vergelijken en een notaris te vinden die past bij jouw behoeften en budget.

Welke andere juridische stappen zijn er bij het oprichten van een stichting?

stichting oprichten notaris

Naast het inschakelen van een notaris zijn er nog andere juridische stappen die je moet nemen bij het oprichten van een stichting. Dit zijn onder andere: het opstellen van de statuten, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de publicatie van de akte in een dagblad met regionale verspreiding, het aanvragen van een fiscaal nummer bij de Belastingdienst, en het aanvragen van ANBI-status.

De statuten zijn de grondwet van jouw stichting en bevatten de regels voor het bestuur en de organisatie. Naast de oprichtingsakte moet je de statuten ook voorleggen bij de notaris en de Kamer van Koophandel. Het inschrijven van de stichting bij de Kamer van Koophandel is verplicht en noodzakelijk voor het verkrijgen van een KvK-nummer. Om rechtsgeldig te zijn, moet de akte van oprichting ook worden gepubliceerd in een dagblad met regionale verspreiding. Het aanvragen van een fiscaal nummer bij de Belastingdienst is nodig om aangifte te kunnen doen van de belasting en om gebruik te maken van fiscale voordelen. Het aanvragen van de ANBI-status is nodig als je wilt dat jouw stichting wordt aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling. Dit biedt belastingvoordelen voor de stichting en de donateurs.

Juridische stappen: Kosten:
Opstellen statuten Afhankelijk van de notaris en de complexiteit van de stichting
Inschrijving Kamer van Koophandel €50,-
Publicatie akte in een dagblad met regionale verspreiding Afhankelijk van de krant en grootte van de advertentie
Aanvragen fiscaal nummer Belastingdienst Gratis
Aanvragen ANBI-status Gratis

Er zijn dus meerdere juridische stappen nodig voor het oprichten van een stichting naast het inschakelen van een notaris. Het is belangrijk om deze stappen goed te doorlopen om ervoor te zorgen dat de stichting rechtsgeldig is en gebruik kan maken van fiscale voordelen. Bij Notariskosten.eu zijn wij een platform waar websitebezoekers gemakkelijk prijzen van lokale bedrijven kunnen vergelijken, waaronder notarissen die kunnen helpen bij de oprichting van een stichting.

Wat gebeurt er na het oprichten van een stichting?

Nadat je jouw stichting hebt opgericht en de notaris kosten hebt betaald, zijn er nog enkele stappen die genomen moeten worden.

Een van de belangrijkste verplichtingen is de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Hier moet je jouw stichting registreren en informatie zoals de naam van de stichting, het bestuur en het doel van de stichting opgeven.

Een andere belangrijke stap is het openen van een bankrekening op naam van je stichting. Hierop kunnen donaties en giften worden ontvangen en kunnen de financiën van de stichting worden beheerd.

Het is ook raadzaam om een bestuursreglement op te stellen waarin de procedures en richtlijnen voor de stichting worden vastgelegd.

Tot slot moet de stichting belastingaangifte doen en BTW-aangifte indien nodig. Het is raadzaam om hierover advies in te winnen bij een boekhouder of accountant.

Als je hulp nodig hebt bij het vervullen van deze verplichtingen, is Notariskosten.eu er om je te helpen. Wij zijn een platform waar websitebezoekers eenvoudig prijzen van lokale bedrijven kunnen vergelijken. Dit omvat ook notarissen die kunnen helpen bij de oprichting van jouw stichting en het vervullen van de nodige verplichtingen. Bezoek onze website voor meer informatie en een lijst van aanbevolen professionals.

Hoe lang duurt het om een stichting op te richten?

Het oprichten van een stichting is een belangrijke stap in het starten van jouw maatschappelijk initiatief. Maar, hoe lang duurt het eigenlijk om een stichting op te richten? Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de tijdsduur van het oprichtingsproces, waaronder de complexiteit van de stichting en de snelheid van jouw besluitvorming. Over het algemeen duurt het oprichten van een stichting gemiddeld vier tot zes weken.

Een belangrijke stap in het proces is het opstellen van de statuten van de stichting, waarin onder andere het doel van de stichting en het bestuur worden vastgelegd. Het opstellen van deze statuten kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de complexiteit van de stichting en de betrokkenheid van de betrokken partijen.

Bij Notariskosten.eu begrijpen we hoe belangrijk een vlotte start van jouw maatschappelijk initiatief is. Wij zijn een platform waar websitebezoekers eenvoudig prijzen van lokale notarissen kunnen vergelijken en vinden zo de juiste notaris die bij hen past.

Let op dat de daadwerkelijke tijdsduur voor het oprichten van een stichting kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie en notaris. Bij Notariskosten.eu helpen we je graag om een realistisch beeld te krijgen van de tijdsduur en kosten van het oprichten van een stichting. Maak gebruik van ons platform om snel en gemakkelijk de juiste notaris te vinden voor jouw maatschappelijk initiatief.

Wat zijn de voordelen van het oprichten van een stichting?

oprichting stichting kosten

Een stichting oprichten kan vele voordelen bieden, zowel voor individuen als organisaties. Ten eerste heeft een stichting een eigen rechtspersoonlijkheid, wat betekent dat het vermogen van de stichting los staat van het persoonlijk vermogen van de oprichters of bestuurders. Dit zorgt voor meer zekerheid en bescherming voor alle betrokken partijen.

Daarnaast kan een stichting een uitstekende manier zijn om een maatschappelijke doelstelling te realiseren. Als non-profitorganisatie kun je jouw missie volledig toewijden aan het bereiken van deze doelstelling, zonder belasting te betalen over de opbrengsten.

Een ander voordeel van het oprichten van een stichting is dat het kan helpen bij het aantrekken van investeringen en subsidieaanvragen. Geldschieters zijn vaak bereid om financieel bij te dragen aan stichtingen die zich richten op een maatschappelijk belang en zijn daardoor een aantrekkelijke optie voor fondsenwerving.

Daarom kan het oprichten van een stichting een slimme keuze zijn als je een maatschappelijk initiatief wilt realiseren. Door samen te werken met Notariskosten.eu kunt je gemakkelijk notarissen vergelijken en besparen op oprichtingskosten. Met Notariskosten.eu ben je verzekerd van een vlotte en professionele oprichting van jouw stichting.

Wat zijn de risico’s bij het oprichten van een stichting?

Het oprichten van een stichting brengt enkele risico’s met zich mee waar je rekening mee moet houden. Eén van de belangrijkste risico’s is het oprichten van een stichting zonder de hulp van een notaris. Hoewel dit kosten kan besparen, brengt dit ook de nodige juridische risico’s met zich mee. Het is daarom sterk aanbevolen om een notaris in te schakelen bij het oprichten van een stichting, zodat je er zeker van bent dat alles juridisch correct is en er geen onverwachte problemen zullen ontstaan.

Een ander risico bij het oprichten van een stichting is het niet goed beheren van de financiën. Zorg ervoor dat je duidelijke financiële richtlijnen en procedures hebt opgesteld en dat je deze strikt volgt om ervoor te zorgen dat er geen financiële misstanden ontstaan.

Ten slotte moet je er rekening mee houden dat het oprichten van een stichting ook tijd en energie kost. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en jezelf af te vragen of je de tijd en middelen hebt om een succesvolle stichting op te richten en te onderhouden.

Hoe kun je deze risico’s minimaliseren?

Om deze risico’s te minimaliseren, is het belangrijk om een goed doordacht plan te hebben voordat je begint met het oprichten van een stichting. Schakel een notaris in om het juridische proces in goede banen te leiden en zorg ervoor dat je de financiële zaken goed op orde hebt.

Daarnaast is het belangrijk om realistische doelen te stellen en de tijd en middelen te hebben om deze doelen te bereiken. Houd ook rekening met mogelijke uitdagingen en obstakels die zich kunnen voordoen.

Kortom, hoewel het oprichten van een stichting enkele risico’s met zich meebrengt, kunnen deze risico’s worden geminimaliseerd door een goed plan en de juiste middelen en expertise in te zetten.

Hoe zorg je voor een succesvolle start van jouw maatschappelijk initiatief?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is daarom belangrijk om te weten hoe je zo goed mogelijk kunt starten met jouw maatschappelijk initiatief. Hieronder geven we enkele tips en richtlijnen om jouw stichting succesvol te laten zijn vanaf het begin.

Zorg voor een stevig fundament

Wanneer je een stichting opricht, is het belangrijk om een duidelijke visie en missie te hebben. Bepaal wat het doel van jouw stichting is en formuleer heldere doelstellingen. Het is ook van belang om te kijken of er al vergelijkbare initiatieven zijn en wat jouw stichting zo uniek maakt.

Zorg daarnaast voor een goed bestuur en een duidelijke structuur. Leg vast wie er verantwoordelijk is voor welke taken en welke afspraken er gelden. Een goed gestructureerde stichting zal veel problemen voorkomen en bijdragen aan het succes ervan.

Stel een realistisch budget op

Een goed financieel plan is essentieel voor het succes van jouw stichting. Stel daarom een realistisch budget op waarin alle kosten duidelijk zijn opgenomen, waaronder de notaris kosten bij de oprichting van de stichting. Zorg ervoor dat er ook voldoende geld is voor onvoorziene uitgaven en dat je weet hoe je inkomsten gaat genereren.

Werk samen met anderen

Een maatschappelijk initiatief starten doe je niet alleen. Werk samen met andere organisaties en vrijwilligers die dezelfde belangrijke waarden en doelen delen als jouw stichting. Zo vergroot je niet alleen je netwerk en kennis, maar versterk je ook de boodschap die je wilt uitdragen.

Laat je adviseren

Bij het oprichten van een stichting komt veel kijken. Laat je daarom adviseren door experts, waaronder de notaris die betrokken is bij de oprichting van jouw stichting. Het kan ook helpen om contact te leggen met andere stichtingen binnen jouw vakgebied en van hen te leren.

Zoals je ziet, zijn er verschillende manieren om ervoor te zorgen dat jouw maatschappelijk initiatief een succes wordt. Met een stevig fundament, een realistisch budget, samenwerking en advies, ben je goed op weg om jouw doelen te bereiken en een positieve impact te maken in de samenleving.

Conclusie

Je hebt nu meer inzicht in de notaris kosten bij oprichting van een stichting. Dit kan je helpen om je goed voor te bereiden op het oprichtingsproces. In deze sectie hebben we besproken wat je kunt verwachten, welke kosten er zijn en hoe je kunt besparen. Het is echter belangrijk te onthouden dat het oprichten van een stichting meer omvat dan alleen notaris kosten. Er zijn ook andere juridische stappen en verplichtingen waar je aan moet voldoen na oprichting van de stichting.

Bij Notariskosten.eu begrijpen we dat het vergelijken van notaris kosten bij het oprichten van een stichting een belangrijke stap is in het proces. Wij zijn een platform waar websitebezoekers eenvoudig prijzen van lokale bedrijven kunnen vergelijken. Zo kun je de juiste keuze maken voor jouw maatschappelijk initiatief.

Als je besluit een stichting op te richten, zorg er dan voor dat je goed geïnformeerd bent over de kosten en verplichtingen. Een goed georganiseerde stichting kan de basis vormen voor een succesvol maatschappelijk initiatief.

FAQ

Wat zijn de notaris kosten bij het oprichten van een stichting?

De notaris kosten bij het oprichten van een stichting kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de stichting en de complexiteit van het oprichtingsproces. Het is raadzaam om contact op te nemen met een notaris om een gedetailleerde offerte te ontvangen.

Wat zijn de belangrijkste kostenposten bij het oprichten van een stichting?

Naast de notaris kosten zijn er nog andere belangrijke kostenposten bij het oprichten van een stichting. Denk hierbij aan kosten voor inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het opstellen van de statuten en eventuele advieskosten.

Hoe worden de notaris kosten bij het oprichten van een stichting berekend?

De notaris kosten worden meestal berekend op basis van het uurtarief van de notaris en de geschatte tijdsduur van het oprichtingsproces. Daarnaast kunnen er nog bijkomende kosten zijn, zoals de kosten voor het opstellen van de statuten en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Is het mogelijk om te besparen op notaris kosten bij het oprichten van een stichting?

Ja, er zijn verschillende manieren om te besparen op notaris kosten bij het oprichten van een stichting. Bijvoorbeeld door offertes van verschillende notarissen te vergelijken en te kiezen voor een notaris met een gunstig tarief. Daarnaast kan het ook helpen om zelf al veel voorbereidend werk te doen, zoals het opstellen van de statuten.

Wat zijn de gemiddelde prijzen van notaris kosten bij het oprichten van een stichting?

De gemiddelde prijzen van notaris kosten bij het oprichten van een stichting kunnen variëren, maar je kunt over het algemeen rekening houden met een starttarief vanaf ongeveer €500,- tot €1500,-. Het is echter altijd verstandig om bij verschillende notarissen offertes op te vragen om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten.

Waar kun je notarissen vergelijken voor het oprichten van een stichting?

Er zijn verschillende websites waar je notarissen kunt vergelijken voor het oprichten van een stichting. Een bekend platform is Notariskosten.eu, waar je eenvoudig offertes kunt aanvragen en notarissen kunt vergelijken op basis van prijs en kwaliteit.

Gratis Offerte Ontvangen

Wist u dat u eenvoudig offertes van verschillende experts kunt aanvragen en vergelijken via ons platform, zonder enige kosten of verplichtingen?

Heeft u liever dat wij u terug bellen?

Vul uw naam, telefoon nummer en selecteer het gewenste tijdsframe zodat wij u dan kunnen terug bellen.

Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor de notariële diensten?
DALL·E 2024-01-16 22.08.54 - A realistic scene in a notary's office during the day. The image features a male notary, of Caucasian descent, looking directly into the camera with h
Geheel kosteloos

Wacht! U vergeet uw gratis offerte!

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen offertes van diverse specialisten kunt aanvragen en vergelijken via ons platform? Dit is volledig kosteloos!

Direct een gratis offerte ontvangen?